Care 4 Jobs

Care4Jobs is voor zowel werkgevers als werkzoekenden in de zorg een centraal en effectief loket. Care4Jobs biedt u een complete website waar u terecht kunt voor informatie.

Informatie met betrekking tot leren en werken in de gezondheidszorg specifiek voor werkzoekenden, werkgevers en werknemers in het Rijnmondgebied en in Drechtsteden.

Vacaturebank
Voor actuele vacatures verwijzen wij u graag naar onze vacature bank. De vacaturebank is vooral gericht op werknemers die al in het bezit zijn van relevante beroepsopleiding en/of werkervaring.

Werken in de zorg?
Werken in de gezondheidszorg is meer dan je denkt. Dus, op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan?

WW of WAO uitkering?
Mensen die werk zoeken en een WW of WAO uitkering ontvangen maar geen relevante beroepsopleiding hebben, bieden wij hulp in samenwerking met Capability.

Loopbaanadvies
Bent u werkzaam in de zorg? Onze ervaren loopbaanadviseur helpt u uw volgende stap in uw carrière te zetten.

Persoonlijke coaching
Iedereen komt wel eens in een situatie terecht waarin een persoonlijk klankbord nodig is. Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe functie heeft, die nieuwe competenties van u vraagt, u steeds vastloopt op werkgerelateerde onderwerpen of omdat u het gevoel heeft niet het beste uit uzelf te halen?

Werkgeversdiensten
Care4Jobs biedt werkgevers een pakket van diensten en producten voor doorstroom en/of behoud van personeel. De aanpak van Care4Jobs is gericht op concrete, professionele en financieel voordelige activiteiten voor afdelingen P&O zoals werving en selectie, plaatsing van vacatures op internet, intake en advies, outplacement, jobsearch, coaching en re-integratie.

Werkgebied
In de volgende plaatsen is Care4Jobs actief.

null
Informatie over het project weg naar werk.

Contact
Care4Jobs is op de volgende manieren bereikbaar.

Care4Jobs is het transferpunt van BoAZ waar werkgever, hoofd P&O en personeelsfunctionaris terecht kan voor vragen, diensten en producten op het gebied van personeelsmobiliteit en inzet van medewerkers. Door uitgebreide contacten met zorginstellingen biedt Care4Jobs een goed gevulde vacaturebank voor mensen die werk zoeken in een zorginstelling in de regio Rijnmond of Drechtstede.